Vaříme pro kojence a batolata

Annabel Karmel, Nakladatelství ANAG 2016


      Přechod z výlučně mléčné stravy na mnohem pestřejší jídelníček - proces zvaný odstavování - může pro rodiče malého miminka představovat poměrně významný milník. Především ti méně zkušení se ale brzy mohou začít ztrácet v přemíře dobrých rad, kterými je budou zahrnovat členové rodiny, či kamarádi. Ještě více zmatku pak přinesou informace sdílené ostatními rodiči prostřednictvím různých webových skupin, sociálních sítí, nebo publikované v časopisech, či televizi.

..................

      Světový bestseller mezi knihami receptů pro kojence a batolata slaví 25. narozeniny - a při příležitosti tohoto výročí byla kniha zásadním způsobem aktualizována. Uvnitř najdete 200 receptů pro malé labužníky, které lákají k vyzkoušení. To však rozhodně není všechno - pro každou věkovou kategorii jsou zde vzorové jídelníčky, užitečné tipy i instrukce zcela zásadní povahy. Není těžké pochopit, proč si právě kniha "Vaříme pro kojence a batolata" od Annabel Karmel získala celosvětovou popularitu!

Nakladatelství ANAG 2016

 www.anag.cz